[ad_1]

SOFT ، میشیگان – برای نسل ها ، خانواده برایان ساکت تراشه های سیب زمینی را که در قفسه های مواد غذایی در بسیاری از مناطق شرقی ایالات متحده یافت می شود ، پرورش داده اند.

حدود 25٪ از تراشه های سیب زمینی کشور در میشیگان شروع می شود ، جایی که در خلال برداشت سپتامبر و اواخر بهار هوای خنک قابل اطمینان برای ذخیره سازی محصول ایده آل است. این دلیل بزرگی برای تولید چیپس سیب زمینی بیشتر از هر کشور است.

اما با دمای بالاتر ، ساکت مجبور شد چند یخچال کوچک برای انبارهای گسترده خود خریداری کند. سال گذشته ، او 125000 دلار برای یک بزرگتر پرداخت کرد. این عمل گران است ، اما هنگامی که سیب زمینی آن پوسید می شود آن را می زند.

وی اخیراً صبح امروز در حالی که یک لودر جلویی انبوهی از سیب زمینی های کامل و قهوه ای روشن را که می توانست برای حمل و نقل به کارخانه های تراشه تراشیده شود ، جمع کرد ، گفت: “به نظر می رسد هوای خوب و تازه و خنک ما همیشه در حال کاهش است.”

وضعیت در اینجا نشان دهنده خطری است که تغییرات آب و هوایی در بسیاری از جهان برای کشاورزی ایجاد می کند. محصولاتی که بلافاصله مصرف یا پردازش نمی شوند ، پس از برداشت ، ذخیره می شوند – گاهی اوقات برای ماه ها. آب و هوای گرم این کار را دشوارتر و گران می کند.

بر اساس تجزیه و تحلیل جولی وینکلر ، یک دوره سالانه در فضای باز ، به اندازه کافی خنک برای ذخیره سیب زمینی در منطقه اصلی تولید میشیگان ، احتمالاً تا اواسط قرن تا 17 روز و در پایان 2100 تا یک ماه کاهش می یابد. دانشگاه ایالتی میشیگان دانشمند جغرافیا و دانشمند آب و هوا.

بر اساس مطالعه پیگیری که سال گذشته توسط کورتنی لیسنر ، فیزیولوژیست گیاهان از دانشگاه بلوط

Techmark Inc ، یک شرکت مهندسی کشاورزی مستقر در لانسینگ ، میشیگان ، تجهیزات مزرعه ساکت را طراحی می کند. مالک مشترک تاد فوربوش ، که مشتریان آن چغندر قند ، پیاز و هویج هستند ، گفت که ذخیره این محصولات به طور فزاینده ای به خنک سازی نیاز دارد.

تولیدکنندگان در مورد اقتصاد فعالیت های خود با گزینه های دشواری روبرو خواهند شد. تولیدکنندگانی که تجهیزات کنترل دما و رطوبت را نصب می کنند ، با گرم شدن هوای بیرون ، هزینه های انرژی را افزایش می دهند.

“از جیب کی بیرون می آید؟” لایسنر گفت ، احتمالاً مصرف کننده ، افزود که تأثیرات احتمالی گرم شدن کره زمین بر ذخیره سازی “عمدتاً نادیده گرفته می شود.”

وی گفت: “در ذهن ما اختلاف زیادی در مورد زنجیره ای از وقایع بین مزرعه و فروشگاه مواد غذایی و بشقاب ما وجود دارد.” “فقط چند درجه می تواند در اقتصادی بودن ذخیره میوه ها و سبزیجاتی که انتظار داریم 365 روز سال در سفره خود داشته باشیم ، تفاوت ایجاد کند.”

علاوه بر قیمت های بالقوه بالاتر ، تغییرات آب و هوایی می تواند کمبود مواد غذایی ناشی از فساد را تشدید کند. طبق اعلام سازمان غذا و کشاورزی ، حدود 14 درصد از غذاهای جهان – و 20 درصد از میوه ها و سبزیجات – بین برداشت و خرده فروشی خراب است. غذای تهی شده منبع مهمی از گازهای گلخانه ای است.

در جنوب صحرای آفریقا ، کشاورزان کوچک تا یک سوم غلات ذخیره شده خود را از طریق حشرات و کپک هایی که می توانند سم تولید کنند از دست می دهند. Tanya Stratters ، دانشیار انستیتوی منابع طبیعی در دانشگاه گرینویچ لندن ، گفت: افزایش دما باعث می شود که آفات زمستان را آسان تر حفظ کنند.

Stratters گفت ، دانه های ذخیره شده بیشتر در معرض پوسیدگی قرار می گیرند.

جیک ریکر-گیلبرت ، اقتصاددان کشاورزی در دانشگاه پردو که در چندین کشور آفریقایی از جمله مالاوی و تانزانیا کار کرده است ، گفت: “وقتی مردم فقط از یک یا دو هکتار محصول تولید می کنند ، حاشیه خطای آنها بسیار کم است.”

برای میوه ها و سبزیجات ظریف در ایالات متحده و اروپا ، مانع اصلی ذخیره سازی بلافاصله پس از برداشت محصول است ، زمانی که برای جلوگیری از پوسیدگی لازم است دما به سرعت کاهش یابد. کاهو و سبزیجات برگ دار مانند کلم پیچ به ویژه آسیب پذیر هستند ، گفت: Deirdre Holcroft ، یک زیست شناس گیاهی که قبلاً در Dole Food Co. کار می کرد. شرکت

هولکروفت گفت: “تغییرات آب و هوایی فشار بیشتری بر سیستم وارد خواهد کرد.”

مدت هاست که در مکوستا ، میشیگان ، جراحی سیب زمینی ساکت فقط به طرفداران احتیاج دارد تا سیب زمینی های تازه حفر شده را تا 60 درجه (15.5 درجه سانتیگراد) یا پایین تر خنک کنند و ماه ها در آنجا نگه دارند.

یک سیستم کنترل شده با رایانه هوای خارج را وارد می کند ، که فن های دیواری در اندازه صنعتی از طریق یک بالشتک مرطوب کننده می ریزند. اسلت کف در 16 ظرف ذخیره سازی اجازه می دهد تا هوا از طریق تپه های سیب زمینی بالا برود ، دما و رطوبت آنها را تنظیم می کند تا خشک نشوند و خیس نشوند و خراب نشوند.

اما با گرم شدن هوا ، این همیشه کافی نیست.

در دهه 1990 ، سه سال بود که میانگین دمای میشیگان در سپتامبر و اکتبر بیش از حد طبیعی بود. در سال های 2000 این شش سال وجود داشت. از 2010-2020 ، تعداد کل به هشت نفر افزایش یافته است.

ساکت از حدود یک دهه پیش سرمایه گذاری در واحدهای برودتی کوچک را آغاز کرد. دستگاه بزرگتر و سفارشی که سال گذشته دریافت کرد ، می تواند در سطل های مختلفی کشیده شود و به خنک شدن موارد در صورت لزوم کمک کند.

وی با بیان اینکه شاید نیاز به خرید دیگری باشد ، گفت: “قطعاً خرید ارزان نیست.”

معنی همه اینها برای قیمت یک کیسه چیپس سیب زمینی مشخص نیست. Forbusch از Techmark ، شرکت تجهیزات ، گفت: اما تولید کنندگان باید به نوعی هزینه های فزاینده خود را جبران کنند.

وی گفت: ما به عنوان یک جامعه نیاز به کار بهتر و بدون از دست دادن غذا داریم. “اگر ما انرژی لازم را برای ذخیره این محصول سرمایه گذاری نکنیم ، ممکن است خراب شود.”

——

جان فلاشر را در توییتر دنبال کنید: @ johnflesher

[ad_2]

منبع: stop-news.ir