و بعضا از زنبوردارن زنبورهای خود را اهمیت آب شکر تغذیه نمی کنند که معمولا عسل تولیدی همین زنبورداران میزان مرغوب بودن و بها بالایی داراست . یکی دیگر از اشتباهاتی که اشخاص زمان خرید عسل مرتکب میشوند این است که گمان می کنند هر عسلی که موم دارااست طبیعی است. به جهت بازدید بر بر روی واژه و کلمه خرید عسل طبیعی کلیک کنید. می بایست اعتنا نمایید که عسل نپخته همان عسلی هست که از موم زنبور عسل به طور مستقیم وارد ظروف بسته بندی می شود که گاهی همپا مهم موم و شانه زنبور عسل است. درصورتیکه توجه کرده باشید من گفتم ساکارز تا حدودی معین کننده طبیعی بودن میباشد اما به اندازه نیست … عسلِ طبیعی آن گاه از مخلوط شدن با زرده تخم مرغ به نظر پخته به حیث میرسد. متاسفانه شکرک زدن عسل آنقدر ایراد ساخت کرده که بعضى از ساخت کنندگان عسل بجاى اطلاع رسانى صحیح، عسل را پس از استخراج بمدت 30 دقیقه در دماى 60 درجه حرارت نگه مى دارا هستند تا دیگر شکرک نزند، اهمیت این فعالیت در صورتی که چه دیگر شکرک نمى زند ولى به طور کلى کل آنزیم ها و خواص عسل از میان مى رود و صرفا یک ماده شیرینى بنام عسل ولى فارغ از خواص تحویل ما مى دهند. چرا همین شیوه های خطا همگانی شده است؟ آیا میدانستید یک زنبور عسل به جهت درستکردن یک پوند (۴۵۴ گرم) عسل، مجبور میباشد ۹۰ هزار مایل (۱۴۴ هزار و ۸۴۱ کیلومتر، مسافتی هم اندازه سه توشه چرخیدن دور کرهی زمین) را پرواز کند؟ اشخاص در تیم مداخله 70 گرم عسل را که در 250 میلی لیتر آب معمولی حل شده بود مصرف کردند و اشخاص مجموعه شکر نیز همین مقدار شکر را که در این میزان آب بی آلایش حل شده بود یک بار در روز و 2 ساعت پس از صرف ناهار به مدت یک ماه مصرف کردند. هدف از انجام همین مطالعه تحلیل اثر گذاری مصرف عسل در مقایسه اساسی سوکروز بر روی قند خون ناشتا و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در اشخاص سلامت برنا عسل طبیعی روازاده بود. غلظت قند خون ناشتای اشخاص اهمیت استفاده از کیت آنزیمی اندازهگیری شد (پارس آزمون، تهران، ایران). عسل گشنیز طبیعی از کمپانی کشتزار سبز تهیه شد و این عسل قبلا به وسیله معاونت غذا و دارو دانش کده علم ها طبی اصفهان مورد آزمایش قرار گرفت و کلیدی استاندارد ملی جمهوری اسلامی ایران به شمارهی 92 (عسل، ویژگیها و روشهای آزمون) گزینه مطابقت قرار گرفت. مرحله فعالیت فیزیکی کمپانی کنندگان را نیز دارای استعمال از پرسشنامهی دربین المللی کار بدنی (IPAQ) که روایی و پایایی آن در کشور ایران به وسیله واشقانی و همکاران انجام شده بود (13) به صورت متساوی متابولیک دقیقه در هفته (MET-hour/wk) ارزیابی کردیم. درصورتیکه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت داده ها فراوان اکثر در مورد عسل طبيعي عسل لطفا به مشاهده از وب وب سایت ما.

ایندکسر