[ad_1]

رگولاتورهای ایالات متحده یک خوک اصلاح شده ژنتیکی برای مواد غذایی و محصولات پزشکی را تصویب کرده اند ، اما شرکت پشتیبان آن می گوید به این زودی ها آن را در قفسه های سوپرمارکت ها نخواهید دید

سخنگوی دیوی استیدمن گفت ، هدف اصلی شرکت پشت خوک ، United Therapeutics Corp ، تولید محصولات پزشکی مانند رقیق کننده های خون است که چنین واکنش هایی را ایجاد نمی کند. سرانجام ، سیلور اسپرینگ مستقر در مریلند امیدوار است راهی برای پیوند اعضای بدن خوک به انسان ایجاد کند.

این خوک که GalSafe نامیده می شود ، از نظر تجاری نیز به عنوان غذا قابل استفاده است ، اما استیدمن گفت که این شرکت نمی داند چه زمانی می تواند با یک تولیدکننده گوشت برای فرآوری و فروش توافق کند. وی خاطرنشان کرد که حساسیت گوشتی که خوک ها به آن می پردازند ، که سندرم آلفا گال نامیده می شود ، هنوز یک مشکل اساسی محسوب نمی شود.

استیدمن گفت: “این شناخته شده است ، اما شناخته شده نیست.”

محققان بهداشت کاملاً درک نمی کنند که چگونه آلرژی ایجاد می شود ، اما با گزش برخی کنه ها مرتبط است. طبق گزارش یک گروه کاری در وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده ، در سال 2009 ، 24 مورد ثبت شده است ، اما تخمین های اخیر بیش از 5000 مورد است.

علائم ممکن است کهیر ، خارش ، گرفتگی و استفراغ باشد. برخلاف سایر آلرژی های غذایی ، واکنش های آلفا گال معمولاً چند ساعت پس از خوردن گوشت گاو ، گوشت خوک یا بره اتفاق می افتد که تشخیص را دشوار می کند.

جید هانسون ، مدیر سیاسی مرکز ایمنی غذا ، خاطرنشان کرد که گوشت خوک های اصلاح شده ژنتیکی در افراد مبتلا به آلرژی آزمایش نشده است.

هانسون گفت: “شما آن را به عنوان چیزی كه آنها می توانند بخورند ، بدون اینکه بدانند در مورد آلرژی آنهاست یا خیر.”

FDA گفت که ایمنی غذایی مخصوص آلرژی را ارزیابی نکرده است زیرا برنامه این شرکت شامل داده هایی برای جلوگیری از چنین واکنش هایی نبود.

مرکز ایمنی غذا شکایتی را علیه FDA برای اولین حیوان اصلاح شده ژنتیکی تأیید شده توسط آژانس غذای انسانی – ماهی آزاد طراحی شده برای رشد سریعتر تشکیل داد. این گروه گفت در حال بررسی تصمیم آژانس برای خوک GalSafe است که روز دوشنبه منتشر شد.

Greg Jaffe از مرکز علم در جهت منافع عمومی گفت که تأیید FDA برای خوک GalSafe که روز دوشنبه اعلام شد نیز نگران کننده است ، زیرا بدون فرصتی برای اظهار نظر عمومی بود.

وی گفت: “به هیچ کس اطلاع داده نشده و ناگهان حیوان مورد تأیید وجود دارد.”

این شرکت دقیقاً نحوه تغییر DNA حیوان را فاش نکرد. Jaffe گفت که این خوک با از بین بردن ژن مسئول تولید قند و افزودن ژن دیگری تولید می شود که به عنوان نشانگر ژن ساکت شده عمل می کند.

جافه اظهار داشت که وی از هیچ قانونی در مورد چگونگی برچسب گذاری خوک از خوک های اصلاح شده ژنتیکی برای فروش در سوپرمارکت ها بی اطلاع است. سخنگوی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، که برچسب گذاری گوشت نظارت می کند ، بلافاصله به درخواست نظر پاسخ نداد.

استیدمن گفت: تولید خوكهای یونایتدتكپیپیكس نسبت به خوكهای معمولی برای گوشت به دلیل الزامات مربوط به نحوه پرورش و ذبح آنها دشوارتر خواهد بود. وی گفت حدود 25 خوک GalSafe در مزرعه ای در آیووا وجود دارد.

در بلند مدت ، وی گفت ، هدف این است که اصلاح ژنتیکی را با بسیاری از تغییرات دیگر ایجاد کنیم تا اعضای آنها برای پیوند در انسان قابل قبول باشد. سالهاست که محققان ایده پیوند اعضای بدن خوک را راهی برای رفع کمبود اعضای اهدایی می دانند.

اگرچه هنوز برنامه ای برای فروش گوشت خوک GalSafe وجود ندارد ، ماهی قزل آلا اصلاح شده ژنتیکی ممکن است به زودی در ایالات متحده ظاهر شود. AquaBounty ، شرکت سازنده ماهی ، می گوید که بهترین زمان برای برداشت ماهی قزل آلا که در تانک های بسته در کارخانه ای در ایندیانا رشد می کند ، تعیین می کند.

———

دپارتمان بهداشت و علوم آسوشیتدپرس از وزارت آموزش علوم موسسه پزشکی هوارد هیوز پشتیبانی دریافت می کند. AP فقط مسئولیت کلیه مطالب را بر عهده دارد.

[ad_2]

منبع: stop-news.ir