توضیحات: خواسته های چین برای ویروس کرونا ویروس غذایی منجمد


چین بر سر ادعاهایی که ویروس کرونا را در بسته بندی مواد غذایی منجمد وارداتی کشف کرده است ، اختلاف نظر ایجاد کرده است

میگوهای منجمد وارد شده توسط یک شرکت اکوادوری به دلیل یک سری ممنوعیت های موقت مشابه ، روز سه شنبه به مدت یک هفته ممنوع شد.

اگرچه متخصصان می گویند این ویروس ممکن است برای مدتی روی مقوا و ظروف پلاستیکی زنده بماند ، اما هنوز مشخص نیست که چقدر خطر جدی است. مانند بسیاری از موضوعات همه گیر ، موضوع به سرعت در حال سیاسی شدن است.

چین شکایات ایالات متحده و دیگران را رد کرد و گفت که این امر زندگی مردم را در درجه اول قرار می دهد. متخصصان می گویند آنها معمولاً وجود ویروس روی بسته بندی را به عنوان یک خطر قابل توجه برای سلامتی در نظر نمی گیرند.

نگاهی به مشکل و برخی از نتیجه گیری های تاکنون:

در چین کار کنید

بسته بندی برای اولین بار به یک مشکل عمده در شیوع در چین مربوط به بازارهای عمده فروشی مواد غذایی تبدیل شد ، از جمله یکی در ماه ژوئن در حومه پکن. این امر منجر به خارج شدن ماهی قزل آلا دودی از قفسه های سوپرمارکت ها و موارد متعددی در سراسر کشور از جمله مرغ ، گوشت گاو و غذاهای دریایی از نزدیک به دوازده کشور شده است. در برخی از سوپرمارکت ها ، گوشت وارداتی اکنون با برچسب موجود بدون ویروس در دسترس است.

عفونت در بین شرکت های حمل بار نیز سوicion ظن را در بسته بندی ایجاد می کند. با این حال ، انتقال از انسان به انسان منتفی نیست و چین هنوز شواهدی مبنی بر اینکه بسته بندی در واقع راهی برای آلودگی بوده ارائه نکرده است.

شکایات از دریا

شرکای تجاری ، از جمله ایالات متحده ، نیوزیلند ، کانادا و اتحادیه اروپا ، می گویند که آنها از روش چین بی اطلاع هستند و هیچ مدرک محکمی مبنی بر حامل ویروس محصولات آنها مشاهده نکرده اند. ایالات متحده س whetherال کرد که آیا سرکوب چین از نظر علمی توجیه پذیر است یا خیر و پیشنهاد کرد که این ممنوعیت ها می تواند یک مانع تجاری ناعادلانه باشد.

سخنگوی وزارت خارجه چین ژائو لیجیانگ اتهامات ایالات متحده را “کاملاً بی اساس و غیر معقول” خواند. هفته گذشته وی گفت: اقدامات چین “به دنبال روحیه اولویت قرار دادن زندگی مردم و محافظت از سلامتی مردم” ضروری است.

در بیانیه ای به آسوشیتدپرس ، سازمان بهداشت جهانی گفت مواردی از ویروسهای زنده که روی بسته بندی یافت می شوند “نادر و منزوی” به نظر می رسند. این ویروس می گوید: اگرچه این ویروس می تواند “برای مدت طولانی در شرایط ذخیره سازی سرما زنده بماند” ، اما هیچ مدرکی در مورد آلوده شدن افراد به COVID-19 در اثر مصرف مواد غذایی وجود ندارد.

انتقال سطح

ویروس SARS-CoV-2 ، که باعث COVID-19 می شود ، عمدتا توسط قطرات معلق در هوا و ذرات کوچکتری که به هوا منتقل شده اند ، منتقل می شود و این امر بر اهمیت استفاده از ماسک تأکید می کند.

با این حال ، ویروس می تواند روی سطوح نیز وجود داشته باشد و مقامات بهداشت عمومی از مردم می خواهند که دست های خود را با دقت بشویند و از تماس فیزیکی با دیگران خودداری کنند. به طور کلی ، هرچه شرایط سردتر و خشک تر باشد ، ویروس می تواند مدت بیشتری روی سطح بدن زنده بماند.

پاک کردن میزهای میز ، نرده ها و سایر سطوح یک روش معمول برای اطمینان از ایمنی است. برخی از افراد هم به دلیل بسته های ضدعفونی کننده که به خانه هایشان آورده شده اند ، هم توسط خودشان و هم از طریق خدمات تحویل ، بسیار افراط کرده اند.

آنچه کارشناسان می گویند

آثار ویروسی که روی بسته بندی وجود دارد می تواند عفونی یا غیر عفونی باشد. تیموتی نیوزوم ، یک ویروس شناس از دانشگاه سیدنی گفت ، آزمایش های بسیار حساس مورد استفاده می تواند ویروس های فعال و بقایای آنها را تشخیص دهد بدون اینکه بتواند بین آنها تمایز قائل شود.

وی گفت: “این احتمال وجود دارد و ممکن است خطراتی را به همراه داشته باشد ، اما مطمئناً در پایین خطر انتقال است.” “ما می دانیم که درجه حرارت پایین ویروس را تثبیت می کند. با این حال ، من فکر می کنم چیزهایی که منتقل شده اند و انتقال سطح دارند – خطر کمی وجود دارد. “

اندرو پکوس از دانشکده بهداشت عمومی بلومبرگ در دانشگاه جان هاپکینز گفت: “آزمایش مثبت” یک ویروس عفونی را نشان نمی دهد ، بلکه فقط نشان می دهد که مقداری سیگنال از ویروس در این سطح وجود دارد. “

وی گفت: “من شواهد قانع كننده ای ندیده ام كه ​​نشان دهد SARS-CoV-2 روی بسته بندی مواد غذایی خطر عفونت قابل توجهی دارد.”

———

ویکتوریا میلکو ، نویسنده بهداشت و علوم آسوشیتدپرس ، در این گزارش همکاری داشت.


منبع: stop-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>