[ad_1]

ایندیاناپولیس – مقامات شرکت گفتند که اولین برداشت ماهی قزل آلا اصلاح شده ژنتیکی پس از تاخیر در ابتلا به بیماری همه گیر در فروش اولین حیوان اصلاح شده مجاز برای مصرف انسان در ایالات متحده ، این هفته آغاز شد.

سیلویا ولف ، مدیرعامل شرکت گفت ، چندین تن ماهی قزل آلا که توسط شرکت زیست فناوری AquaBounty Technologies Inc طراحی شده است ، هم اکنون در رستوران ها و غذاخوری های خارج از خانه – جایی که نیازی به برچسب گذاری به عنوان اصلاح شده از نظر ژنتیکی نیست – مورد هدف قرار می گیرد.

تاکنون تنها مشتری اعلام کرده است که به فروش ماهی قزل آلا می پردازد Samuels و Son Seafood ، توزیع کننده غذاهای دریایی مستقر در فیلادلفیا است.

AquaBounty ماهی قزل آلا را با رشد سریعتر در مزرعه پرورش آبزی پروری داخلی در آلبانی ، ایندیانا پرورش می دهد. ماهی ها اصلاح شده اند که رشد آنها دو برابر سریعتر از ماهی قزل آلا وحشی است و در 18 ماه و نه 36 ، به اندازه های بازار – از 8 تا 12 پوند (3.6 تا 5.4 کیلوگرم) رسیده است.

این شرکت مستقر در ماساچوست در ابتدا قصد داشت ماهی را در اواخر سال 2020 برداشت کند. ولف توضیح می دهد که کاهش تقاضا و قیمت بازار ماهی قزل آلا در اقیانوس اطلس ، که توسط همه گیری ایجاد می شود.

وی گفت: “تأثیر COVID ما را وادار به تجدیدنظر در تقویم اصلی خود کرده است … در آن زمان ، کسی بدنبال ماهی قزل آلا بیشتر نبود.” “اکنون ما از این موضوع بسیار هیجان زده شده ایم. ما محصول را با بهبود اقتصادی مطابقت داده ایم و می دانیم که تقاضا همچنان افزایش خواهد یافت.”

اگرچه سرانجام به صفحات غذایی راه پیدا می کند ، اما ماهی های اصلاح شده ژنتیکی سال ها تحت فشار محیط بانان بوده اند.

در ماه ژانویه ، شرکت بین المللی خدمات غذایی آرامارک با اشاره به نگرانی های زیست محیطی و تأثیرات احتمالی بر جوامع محلی که ماهی قزل آلا وحشی برداشت می کنند ، تعهد خود را برای فروش چنین ماهی قزل آلا اعلام نکرد.

این اطلاعیه مشابه سایر شرکت های بزرگ غذایی – گروه قطب نما و سودکسو – و بسیاری از خرده فروشان عمده مواد غذایی ایالات متحده ، شرکت های غذاهای دریایی و رستوران ها صورت گرفت. Costco ، Kroger ، Walmart و Whole Foods ادعا می كنند كه آنها ماهی آزاد اصلاح شده یا كلون شده را نمی فروشند و باید برچسب آنها را به این ترتیب بزنند.

تحریم ماهی قزل آلا AquaBounty بیشتر از جانب فعالان کمپین Block Corporate Salmon صورت می گیرد که هدف آن محافظت از ماهی قزل آلا وحشی و حفظ حقوق بومیان در زمینه ماهیگیری پایدار است.

“ماهی آزاد با مهندسی ژنتیك تهدید بزرگی برای هرگونه چشم انداز سیستم غذایی سالم است. جان راسل ، یکی از اعضای کمپین و سازمان دهنده عدالت غذایی با اتحاد آتلانتیک شمال غربی ، گفت: “مردم به راه هایی برای ارتباط با غذایی که می خورند نیاز دارند تا بدانند از کجا آمده است.” این ماهی ها بسیار جدید هستند – و گروه قدرتمندی وجود دارد افرادی که با آن مخالف هستند. این یک پرچم قرمز بزرگ برای مصرف کنندگان است. “

ولف گفت که اطمینان دارد اشتهای ماهی دارد.

وولف گفت: “بیشتر ماهی قزل آلا در این کشور وارداتی است و در طی همه گیری ، ما نتوانستیم محصولاتی را به بازار عرضه کنیم.” “بنابراین داشتن یک منبع داخلی تأمین که به اندازه ماهی قزل آلا فصلی نیست و در یک محیط بسیار کنترل شده و بیوساف تولید می شود ، برای مصرف کنندگان اهمیت بیشتری دارد.”

AquaBounty ماهی قزل آلا را به عنوان ضد درد و آنتی بیوتیک به بازار عرضه می کند و ادعا می کند که محصول آن با ردپای کربن کاهش یافته و هیچ یک از خطرات آلوده کننده اکوسیستم های دریایی مانند پرورش سلول های دریایی سنتی وجود ندارد.

این شرکت گفت ، علیرغم رشد سریع ، ماهی آزاد اصلاح شده ژنتیکی نسبت به اکثر ماهی قزل آلا اطلس پرورشی به غذای کمتری نیاز دارد. دستگاه های بیوفیلتراسیون آب موجود در مخازن متعدد 70،000 گالنی (264،979 لیتری) ایندیانا را تمیز نگه می دارند و باعث می شوند ماهی کمتر بیمار شود و یا نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشد.

FDA ماهی سالمون AquAdvantage را در سال 2015 “ایمن و م effectiveثر” تأیید کرد. این تنها حیوان اصلاح شده ژنتیکی بود که برای مصرف انسان تأیید شد تا زمانی که تنظیم کننده های فدرال در ماه دسامبر یک خوک اصلاح شده ژنتیکی را برای مواد غذایی و پزشکی تأیید کردند.

در سال 2018 ، تاسیسات توسعه یافته آژانس فدرال AquaBounty در ایندیانا ، که در حال حاضر تقریباً 450 تن (408 متر تن) ماهی قزل آلا از تخم مرغ وارداتی از کانادا رشد می کند ، اما قادر به جمع آوری بیش از دو برابر این مقدار است.

اما در بازار در حال تغییر داخلی که به طور فزاینده ای به منشأ ، سلامت و پایداری و حیات وحش در مورد غذاهای دریایی پرورشی اهمیت می دهد ، دیگران دیدگاه دیگری نسبت به ماهی قزل آلا دارند ، که برخی منتقدان آن را “Frankenfish” می نامند.

بخشی از دافعه داخلی حول روش برچسب گذاری ماهی طراحی شده طبق دستورالعمل های FDA می چرخد. ماهیگیری ماهی قزل آلا ، پرورش دهندگان ماهی ، عمده فروشان و سایر سهامداران تمایل به روشهای مشخص برچسب گذاری دارند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان می دانند کالای طراحی شده را خریداری می کنند.

قانون برچسب گذاری USDA شرکت ها را ملزم می کند با استفاده از کد QR ، نمایش متن روی یک بسته یا نمادی با برچسب ، مواد اصلاح شده ژنتیکی را در مواد غذایی فاش کنند. انطباق اجباری با این آیین نامه از ژانویه لازم الاجرا می شود ، اما این قوانین برای رستوران ها یا خدمات غذایی اعمال نمی شوند.

ولف گفت: این شركت متعهد است كه در ماههای آینده ماهی خود را در فروشگاه های مواد غذایی به فروش برساند ، از برچسب “مهندسی ژنتیك” استفاده كند.

در ماه نوامبر ، قاضی دادگاه ایالات متحده وینس چابریا در سانفرانسیسکو تأیید کرد که FDA اختیار نظارت بر حیوانات و ماهی های اصلاح شده ژنتیکی را دارد. اما او تصمیم گرفت که آژانس نتایج زیست محیطی فرار ماهیان وحشی از AquaBounty را به درستی ارزیابی نکرده باشد.

این شرکت با بیان اینکه این فرار بعید به نظر می رسد ، گفت: این ماهی ها 24 ساعت شبانه روز تحت نظارت قرار گرفتند و برای جلوگیری از فرار در مخازن دارای صفحه ، شبکه ، تور ، پمپ و ضد عفونی شیمیایی نگهداری شدند. ماهی قزل آلا این شرکت نیز ماده و استریل است که از جفت شدن آنها جلوگیری می کند.

“ماهی های ما در حقیقت برای رشد در محیط زمینی طراحی شده اند. این بخشی از آن است که آنها را منحصر به فرد می کند. ” “و ما به این حقیقت افتخار می کنیم که مهندسی ژنتیک به ما امکان می دهد غذاهای سالم بیشتری را به روشی ایمن ، ایمن و پایدار به بازار عرضه کنیم.”

———

کیسی اسمیت عضو انجمن خبری آسوشیتدپرس / گزارش برای ابتکار اخبار America Statehouse News است. گزارش برای آمریکا یک برنامه غیرانتفاعی ملی است که روزنامه نگاران را در اتاق خبرهای محلی قرار می دهد تا در مورد مسائل نامشخص گزارش دهند.

[ad_2]

منبع: stop-news.ir

ایندکسر