سویق عدس : مقوی، انقطاع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. تهیه و تنظیم سویق عدس از تهیه سویق های دیگر سهل وآسان تر است. به جهت صحیح نمودن سویق عدس بایستی عدس را به مهربانی آسیاب کرده و آرد حاصل را سوای روغن تفت بدهیم و الک کنیم. اشخاص مریض و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. بعضی افراد سویق را اصلی قاووت و قُوَّتو خطا میگیرند. اشخاص مسن نیز که معمولا با سیستم گوارش ضعیف میباشند می توانند به راحتی از اشکال سویق استعمال کنند. ولی در دانههای سبوسدار مانند گندم و جو، در روش اولیه ، بعضا ابتدا سبوس را قطع و آرد میکنند و آنگاه هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت می‌دهند و بعد از آن اصلی نیز مخلوط میکنند. صویق جو نیز حکم خوراک برای تن داراست و هم حکم دارو! مانند صویق گندم، برای تقویت عمومی بدن دوچندان عالی است، قند خون را تنظیم میکند، برای معالجه دیسک گردن بسیار مفید است، برای کودکان لاغر و ضعیف فراوان موءثر است. تفاوت قاووت و سویق هم در این هست که قاووت را بر خلاف سویق تفت نمیدهند و همینطور برای طبخ سویق بر مغایر قاووت از موادی مثل قند و شکر و هل به منظور شیرینی و مواد مزه سویق تفاح دادن به کارگیری نمیشود. یکی از از تفاوتهای همین دو این است که قاووتها اکثراً تفت داده نمیشوند. بهترین شیوه به کار گیری از سویق به این صورت است که مقدار ۳ قاشق غذاخوری از آن را به رخ خشک قبل از صبحانه میل نمایید. طریق مصرف سویق در کودکان به این صورت است که اگر دارای شیر مخلوط شود می تواند برای شیرخشک و سرلاک جایگزین فراوان لطف باشد زیرا مهم ارزش غذایی بالاتری نسبت به همین دو ماده می باشد. اساسی همین درحال حاضر برای تنظیم این خوراکی از دانه های سبوس دار مثل گندم و جو یک طریق دیگر وجود دارد؛ کسانی که در تنظیم سویق سر رشته دارند، این روش را برای تهیه و تنظیم سویق گندم و جو مناسب خیس می دانند. در زبان عربی فعل مناسب به جهت میل کردن سویق “شرب” به معنای نوشیدن می باشد. واجب به ذکر میباشد که در مورد دانههایی همانند گندم و جو بهتر می باشد که نخست کار آسیا کردن را انجام داده و سبوس موجود در دانهها را انقطاع کرده و به رخ جداگانه حرارت دهیم. سویق شسته کلیدی سویق معمولی در آن است که به جهت تهیه سویق شسته گندم، جو و یا این که سایر غلات و حبوبات می بایست نخست آن‌ها را درون ظرفی ریخته و میزان قابل قبولی آب بر روی آن اضافه کنیم و بعد آن گاه از تهنشین شدن آن آب را تخلیه نموده و این مبادرت را تعدادی بار تکرار کنیم و در آخر غلات یا حبوبات ته نشین شده را در دستمالی تمیز ریخته و آب آنان را گرفته و خشک نماییم، حال باقی پروسه مثل مراحل معمول طی خواهد شد. وقتی که شما این نوشته را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در ارتباط اهمیت ضررهای سویق وب سایت خود باشید.

ایندکسر