[ad_1]

یوان لانگ پینگ ، دانشمند چینی ، که انواع برنج با عملکرد بالاتر را ایجاد کرد که به تغذیه مردم در سراسر جهان کمک می کرد ، درگذشت

تایپای ، تایوان – به گزارش شین هوا ، یوان لانگ پینگ ، دانشمند چینی که انواع برنج با عملکرد بالاتر را که به مردم در سراسر جهان کمک می کند تغذیه می کند ، روز شنبه در بیمارستانی در جنوب شهر چانگشا درگذشت. او 91 ساله بود.

یوان زندگی خود را صرف تحقیق در مورد برنج کرد و نامی مشهور در چین است که با نام مستعار “پدر برنج ترکیبی” شناخته می شود. در سراسر جهان ، بر اساس وب سایت جایزه جهانی غذا که وی در سال 2004 برنده شد ، یک پنجم کل برنج ها از گونه هایی است که از برنج ترکیبی پس از موفقیت های یوان ایجاد شده اند.

رسانه های محلی گزارش دادند و عباراتی مانند “پدربزرگ یه ، سفر خوب!” را فریاد زدند ، بعدازظهر شنبه ، جمعیت زیادی این تمرینات را هنگام عبور از بیمارستانی در استان هونان ، مورد احترام قرار دادند.

در دهه 1970 ، یوان پیشرفت های بزرگی را به وجود آورد که باعث می شود او یک نام محبوب باشد. وی یک سویه ترکیبی از برنج تولید کرد که عملکرد سالانه 20٪ بیشتر از انواع موجود را ثبت کرد – به گفته شینهوا ، این بدان معنی است که می تواند 70 میلیون نفر دیگر را سالانه تغذیه کند.

یوان و تیم او با ده ها کشور در سراسر جهان همکاری کرده اند تا مسائل مربوط به امنیت غذایی و همچنین سوnut تغذیه را برطرف کنند.

یوان حتی در سالهای آخر زندگی خود نیز دست از تحقیق برنداشت. در سال 2017 ، وی با همکاری یک مدرسه کشاورزی در هونان ، به ایجاد یک نوع برنج کم کادمیوم ایندیکا برای مناطقی که از آلودگی فلزات سنگین رنج می بردند کمک کرد و مقدار کادمیوم برنج را بیش از 90 درصد کاهش داد.

[ad_2]

منبع: stop-news.ir