
فضاپیمای ژاپنی پس از یک سال سفر از یک سیارک دور به خانه با نمونه های خاک و داده هایی که می تواند سرنخ هایی از منشا منظومه شمسی به زمین نزدیک شود ، به زمین نزدیک می شود
توکیو – یک مقام آژانس فضایی روز جمعه گفت: یک فضاپیمای ژاپنی پس از سفر یک ساله به خانه از یک سیارک دور با نمونه های خاک و داده هایی که می تواند سرنخ هایی از منشا منظومه شمسی باشد ، در حال نزدیک شدن به زمین است.
فضاپیمای Hayabusa2 یک سال پیش سیارک ریوگو را که حدود 300 میلیون کیلومتر (180 میلیون مایل) زمین فاصله دارد ترک کرد و انتظار می رود که در تاریخ 6 دسامبر به زمین برسد و کپسولی حاوی نمونه های ارزشمند را در استرالیای جنوبی پرتاب کند.
دانشمندان آژانس اکتشاف هوافضا ژاپن بر این باورند که نمونه هایی ، به ویژه نمونه هایی که در زیر سطح سیارک گرفته شده اند ، حاوی داده های ارزشمندی هستند که تحت تأثیر تابش کیهان و سایر عوامل محیطی قرار ندارند.
ماکوتو یوشیکاوا ، رئیس مأموریت پروژه Hayabusa2 ، گفت که دانشمندان علاقه ویژه ای به تجزیه و تحلیل مواد آلی در نمونه های خاک ریوگو دارند.
یوشیکاوا گفت: “مواد آلی از زندگی روی زمین ناشی می شوند ، اما ما هنوز نمی دانیم (ستاره) نمی دانیم که آنها از کجا آمده اند.” “ما امیدواریم که با تجزیه و تحلیل جزئیات مواد آلی برگشتی از هایابوسا ، سرنخی از منشا حیات در زمین پیدا کنیم.”
JAXA ، آژانس فضایی ، قصد دارد کپسول نمونه را به یک منطقه دورافتاده و کم جمعیت 220،000 کیلومتری (136،700 مایل) در استرالیا پرتاب کند ، چالشی اساسی که نیاز به کنترل دقیق دارد. کپسول محافظت شده از سپر حرارتی با ورود دوباره به جو در 200 کیلومتری زمین ، به گلوله آتشین تبدیل خواهد شد. حدود 10 کیلومتر (6 مایل) بالاتر از سطح زمین ، یک چتر باز برای آماده شدن برای فرود باز می شود و سیگنالهای چراغ راهنما برای نشان دادن محل آن ارسال می شود.
کارکنان JAXA ضمن آماده سازی رادار نیروی دریایی ، هواپیماهای بدون سرنشین و هلی کوپترها برای پشتیبانی از ماموریت جستجو و بازیابی ، ظرف های ماهواره ای را در چندین مکان در منطقه مورد نظر برای دریافت سیگنال مستقر کرده اند.
یوشیکاوا به خبرنگاران گفت ، بدون این اقدامات ، یافتن یک کپسول تابه ای 40 سانتی (15 اینچی) “بسیار دشوار است.”
برای Hayabusa2 ، این پایان مأموریتی نیست که از سال 2014 آغاز شده است. پس از آزاد شدن کپسول ، آن به فضا برمی گردد و راهی یک سیارک کوچک دور دیگری به نام 1998KY26 می شود ، سفری که باید 10 سال طول بکشد.
Hayabusa2 ، علی رغم سطح بسیار سنگی آن ، Ryugu را دو بار لمس کرد و پس از رسیدن به آنجا در ژوئن 2018 ، داده ها و نمونه ها را با موفقیت جمع آوری کرد.
وی در اولین برخورد نهایی در فوریه 2019 ، نمونه هایی از گرد و غبار سطح را جمع آوری کرد. در ماه ژوئیه ، وی پس از فرود در دهانه ای که قبلاً با انفجار سطح سیارک ایجاد شده بود ، برای اولین بار در تاریخ فضا نمونه های زیر زمینی این سیارک را جمع آوری کرد.
دانشمندان گفتند در نمونه های خاک سیارک ردپای کربن و مواد آلی وجود دارد. JAXA امیدوار است بتواند سرنخی از نحوه توزیع مواد در منظومه شمسی و مربوط به زندگی روی زمین پیدا کند.
سیارک هایی که به دور خورشید می چرخند ، اما بسیار کوچکتر از سیارات هستند ، از قدیمی ترین اجرام منظومه شمسی هستند و بنابراین می توانند به توضیح چگونگی تکامل زمین کمک کنند.
رسیدن فضاپیما به ریوگو 3½ سال طول کشید ، اما با توجه به موقعیت های فعلی ریوگو و زمین ، سفر به خانه بسیار کوتاه تر بود.
ریوگو در ژاپنی به معنی “کاخ اژدها” است ، نام یک قلعه بستر دریا در یک داستان عامیانه ژاپنی.
———
ماری یاماگوچی را در توییتر به آدرس hpps دنبال کنید: //www.twitter.com/mariyamaguchi
منبع: stop-news.ir
آخرین دیدگاهها